Ponowne zamawianie poprzednich zleceń i danych do druku – wraz z samouczkiem
Czasami wszystko idzie tak idealnie, że... Łatwe ponowne złożenie zamówienia dokładnie takiego samego chcesz – czy to dlatego, że ostatnie ulotki spotkały się z dobrym przyjęciem, czy też dlatego, że dane do druku nie uległy zmianie. Dobra wiadomość: u nas możesz wykorzystać wcześniejsze Bardzo łatwe ponowne składanie zamówień, bez większego wysiłku. Tutaj pokażemy Ci dwie funkcje, jak Ponowne złożenie zamówienia lub przesłanie danych do druku za pomocą zaledwie kilku kliknięć możesz – szybko, bez komplikacji i bez stresu. Niezależnie od tego, czy chodzi o wizytówki, broszury czy plakaty – sprawimy, że proces ponownego zamawiania będzie dla Ciebie tak prosty, jak to tylko możliwe!
1 | Ponowne złożenie zamówienia

W swoim osobistym panelu klienta znajdziesz przegląd swoich zamówień. Znajduje się tam przejrzysta lista i podsumowanie wszystkich Twoich zamówień. Za pośrednictwem Mały koszyk z opcją „Ponownie zamów” możesz bardzo łatwe ponowne złożenie wcześniejszych zamówień. Jednym kliknięciem skopiujesz swoje poprzednie zamówienie i dodasz je bez zmian do koszyka. Zachowane zostaną przy tym wszystkie właściwości produktów oraz nakład z pierwotnego zamówienia. Dane do druku nie są przy tym automatycznie przejmowane, ponieważ zakładamy, że mogły ulec zmianie. Możesz je jak zwykle przesłać w ostatnim kroku składania zamówienia. W ten sposób oszczędzasz czas i ponownie składasz zlecenia drukarskie szybko i bez komplikacji!
2 | Ponowne zamówienie danych do druku
W ostatnim etapie składania zamówienia jak zwykle masz możliwość przesłania danych do druku bezpośrednio lub później. Dodatkowo możesz wypełnić pole „Dane z poprzedniego zamówienia” Skorzystaj. Po wybraniu tej opcji otworzy się okno zawierające listę wszystkich Twoich poprzednich zleceń. W sekcji „Pokaż szczegóły” możesz wyświetlić wszystkie informacje dotyczące już zrealizowanych zleceń drukarskich. Po kliknięciu przycisku „Wybierz” przy wybranych danych do druku zostaną one dodane bezpośrednio do Twojego nowego zamówienia. Po dokonaniu wyboru przy nowym zleceniu drukarskim automatycznie pojawia się podgląd wybranych danych do druku oraz odpowiedni numer zlecenia. Dzięki temu możesz w pełni łatwe i wygodne wykorzystanie danych z poprzedniego zamówienia w nowym zleceniu.
Jeśli, wbrew oczekiwaniom, dane do druku nie zostaną zarchiwizowane, centrum obsługi klienta druck.at skontaktuje się z Tobą. Uwaga: drukujemy dane bez zmian i nie wprowadzamy żadnych poprawek merytorycznych.
